Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van onze stadsauto’s? Staat uw droomauto er niet tussen? Neem contact op en vertel ons wat u zoekt. We helpen u graag! 

Adres

Laageinde 11F
4191 NR Geldermalsen
Nederland
+31 (0)6 83 99 20 47
info@mycitycar.nl

Openingstijden
Ma. 09.00 - 17.00
Di. 09.00 - 17.00
Wo. 09.00 - 17.00
Do. 09.00 - 17.00
Vr. 09.00 - 17.00
Za. 09.00 - 15.00
Zo. Gesloten
Ontdek ons unieke aanbod

Bij My City Car zijn we weg van stadsauto’s. Want kijk alleen al hoe stijlvol ze zijn. Hoe hip en hoe stoer. Bovendien zijn stadsauto’s erg veelzijdig. Ideaal voor in het drukke verkeer in de stad. Ideaal om mee te parkeren. En ideaal voor wie geen grote auto hoeft, maar tóch comfortabel wil rijden.

Juist die mix zorgt voor een breed aanbod aan stadsauto’s. Divers genoeg, met voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren. Grote kans dat ook u een auto ziet die u toch wel érg goed bevalt.

Dit vinden onze klanten
green_right.png
Peter Hofmann

Ik wil My City Car bedanken voor de levering van onze prachtige VW Up! GTI. Wij konden de door ons gewenste auto niet vinden, maar uiteindelijk kwamen wij in contact met My City Car. Uiteindelijk heeft My City Car aan ons de perfecte auto geleverd en zijn wij super tevreden. Een goed advies, begeleiding en werkelijk een in nieuwstaat verkerend VW Up! GTI.

green_right.png
Chantal de Graaff

Super tevreden met mijn Fiat500 gekocht bij MyCityCar. Ik heb mijn auto volledig door het team van MyCityCar laten wrappen in de door mij gewenste kleurstelling. Geweldig dat ik een kijkje mocht nemen in jullie ontwerpstudio en mijn wensen uit kon spreken. Ik wil jullie bedanken voor jullie advies en ben er heel erg blij mee.

green_right.png
Petra

Mijn dank is groot aan MyCityCar voor de geweldig leuke auto en de goede service. De betrokken en eerlijkheid, zijn passie en inzet om de auto in Rotterdam te komen afleveren.

green_right.png
John Groeneweg

In onze zoektocht naar een leuk klein autootje kwamen we terecht bij MyCityCar. Na een prettig kennismakingsgesprek en een bezoek aan het bedrijf hebben wij besloten om hier een auto aan te schaffen. Hierbij was geen verzoek van ons teveel, alle keuringen waren toegestaan en de oprechtheid en openheid werden door ons zeer gewaardeerd.

nxt.png
prev.png
MorgenInternet