Wrapping & tuning

Wrap & tune naar uw wensen

Onze services

Een stijlvolle stadsauto. Kwalitatief hoogstaand. En goed voor talloze kilometers rijplezier. Bij My City Car begrijpen we waar het u om gaat. Dus bieden we u via onze site een zo transparant mogelijk proces. Vertellen we u dat lichte steenslag op uw auto niet altijd is te voorkomen.

Melden we u alles wat u volgens ons ook maar zou móeten weten. Een meer dan tevreden klant, dat is waar we voor gaan. En daarbij hoort als vanzelfsprekend een veelzijdig aanbod aan services. 

Wrapping & tuning

Een stadsauto van My City Car voelt goed. Rijdt heerlijk en past bij u. Waarom zou u dat niet benadrukken? Met carwrapping geeft u uw nieuwe auto al snel een nieuw uiterlijk. Geheel naar uw smaak. Geheel naar uw wens. 

Vraag My City Car naar de mogelijkheden van carwrapping. En informeer bovendien naar cartuning, waarmee u uw auto voorziet van een geheel nieuw audiosysteem. Jong, fris en hip: met net wat extra’s wordt een stadsauto écht die van u.

menu_middle_block_image_1537358781.png
Vragen of interesse?

Contact met ons opnemen kan op vele manieren. Per e-mail, telefonisch, via Whatsapp, of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij staan voor u klaar!

Adres

Laageinde 11F
4191 NR Geldermalsen
Nederland
+31 (0)6 83 99 20 47
info@mycitycar.nl

Openingstijden
Ma. 09.00 - 17.00
Di. 09.00 - 17.00
Wo. 09.00 - 17.00
Do. 09.00 - 17.00
Vr. 09.00 - 17.00
Za. 09.00 - 15.00
Zo. Gesloten
Dit vinden onze klanten
green_right.png
Peter Hofmann

Ik wil My City Car bedanken voor de levering van onze prachtige VW Up! GTI. Wij konden de door ons gewenste auto niet vinden, maar uiteindelijk kwamen wij in contact met My City Car. Uiteindelijk heeft My City Car aan ons de perfecte auto geleverd en zijn wij super tevreden. Een goed advies, begeleiding en werkelijk een in nieuwstaat verkerend VW Up! GTI.

green_right.png
Chantal de Graaff

Super tevreden met mijn Fiat500 gekocht bij MyCityCar. Ik heb mijn auto volledig door het team van MyCityCar laten wrappen in de door mij gewenste kleurstelling. Geweldig dat ik een kijkje mocht nemen in jullie ontwerpstudio en mijn wensen uit kon spreken. Ik wil jullie bedanken voor jullie advies en ben er heel erg blij mee.

green_right.png
Petra

Mijn dank is groot aan MyCityCar voor de geweldig leuke auto en de goede service. De betrokken en eerlijkheid, zijn passie en inzet om de auto in Rotterdam te komen afleveren.

green_right.png
John Groeneweg

In onze zoektocht naar een leuk klein autootje kwamen we terecht bij MyCityCar. Na een prettig kennismakingsgesprek en een bezoek aan het bedrijf hebben wij besloten om hier een auto aan te schaffen. Hierbij was geen verzoek van ons teveel, alle keuringen waren toegestaan en de oprechtheid en openheid werden door ons zeer gewaardeerd.

nxt.png
prev.png
MorgenInternet