Over ons

menu_top_image_1536066192.png
My City Car

Bij My City Car geloven we in de kracht van het internet. In de technologie van vandaag, gericht op uw gemak. Dus vindt u onze stadsauto’s alleen online, in onze virtuele showroom. U bekijkt er ons aanbod wanneer het u uitkomt. En dat op basis van foto’s die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten.

Dag dure meters

Naast gemak bieden we u onze auto’s tegen een scherpe prijs. Want die dure vierkante meters voor een showroom op een zichtlocatie? Die hebben wij niet. Met al het voordeel voor u.

Wel zo gemakkelijk

Een stadsauto van My City Car staat in een veilige opslag. Wordt u de nieuwe eigenaar, dan leveren we ‘m bij u af. Of we komen eerst naar u toe voor een proefrit. En de garantie? Die heeft u standaard voor een half jaar.

30
Auto’s op voorraad
12+
Jaar ervaring
9.3
Klanttevredenheid
100%
Garantie en service
menu_middle_block_image_1536066192.png
Bekijk uw auto op Instagram @mycitycar.nl

We fotograferen onze auto’s van alle kanten en presenteren ze zó uitgebreid, dat u werkelijk alles kunt bekijken. Online, vanuit uw stoel. Transparant, veilig en comfortabel: ook dat is My City Car.

Dit vinden onze klanten
green_right.png
Peter Hofmann

Ik wil My City Car bedanken voor de levering van onze prachtige VW Up! GTI. Wij konden de door ons gewenste auto niet vinden, maar uiteindelijk kwamen wij in contact met My City Car. Uiteindelijk heeft My City Car aan ons de perfecte auto geleverd en zijn wij super tevreden. Een goed advies, begeleiding en werkelijk een in nieuwstaat verkerend VW Up! GTI.

green_right.png
Chantal de Graaff

Super tevreden met mijn Fiat500 gekocht bij MyCityCar. Ik heb mijn auto volledig door het team van MyCityCar laten wrappen in de door mij gewenste kleurstelling. Geweldig dat ik een kijkje mocht nemen in jullie ontwerpstudio en mijn wensen uit kon spreken. Ik wil jullie bedanken voor jullie advies en ben er heel erg blij mee.

green_right.png
Petra

Mijn dank is groot aan MyCityCar voor de geweldig leuke auto en de goede service. De betrokken en eerlijkheid, zijn passie en inzet om de auto in Rotterdam te komen afleveren.

green_right.png
John Groeneweg

In onze zoektocht naar een leuk klein autootje kwamen we terecht bij MyCityCar. Na een prettig kennismakingsgesprek en een bezoek aan het bedrijf hebben wij besloten om hier een auto aan te schaffen. Hierbij was geen verzoek van ons teveel, alle keuringen waren toegestaan en de oprechtheid en openheid werden door ons zeer gewaardeerd.

nxt.png
prev.png
MorgenInternet